10.01.2007

Stari kekec, novi blog

Objavljeno v Internet avtor b0mb4d1l

No, pa sem si še jaz, po aktualni modi, ustvaril blog. Še preden sem objavil tole sem seveda, kako globoko, pregledal vse teme, ki so na voljo. Wordpress ponuja množico tem, od katerih jih je na Siolu na voljo le delček, pa vseeno. Eno izberem, si ogledam prvo stan… Super, glede na vloženi trud… razen!
Nemarno velike animirane reklame za portal, ki omogoča gledanje mikroskopsko velikih pr0n sličic na mobilnem telefonu. Poleg vsega tistega bleščanja zgleda moj lepi prazni blog kot nepotrebni in nepomembni dodatek. Sovražim napihnjene reklame in če mi gre reklama za Tekočemilotointo(tm) na jetra, ga ne kupim – pa tisti slogani, da je tudi nadležna reklama boljša kot nič, gor ali dol. Da pa bom z mojim blodenjem delal brezplačno reklamo nekemu nadležnemu produktu, mimogrede pa s kliki obiskovalcev še služil denar Siol/Telekomu, me pa je sploh zmotilo. Če ste popularni, vam denimo blogger omogoča, da s svojim blogom služite sami.
Da pa ne bom samo jamral, dve rešitvi za istomisleče blogarje. Prva. Uporabite temo, na kateri enostavno ni reklam. Pssst. Ne povedat siolovcem. Druga. Greste v nadzorno ploščo, med nastavitve, v podstran ADSL in tam vpišete svoje naročniške podatke pri Siolu. Če slučajno niste sami priklikali do istih rešitev.

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

1 komentar

  1. vein treatment pravi:

    želim ti veliko dobrih prispevkov!

    10.01.2007 ob 16:11

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !